Co se stalo s hodnocením?

17. prosince 2012 v 17:36 | Dubious cat |  TT Informuje
Katastrofa! Už 2x nikdo nehodnotil téma týdne! Houstone, Houstone, máme problém! A nejsme sami. Problém má totiž asi celá planeta Země, která se má již v pátek setkat se svým osudem. Televize Nova bude samozřejmě u toho, ale tým hodnotilů raději bude přemítat o svém životě a užívat si posledních chvil života.
Až do konce světa tedy nikdo hodnotit nebude. A pokud nás Mayové vyšplouchli a Země se bude i v sobotu točit dál se 7 miliardami obyvatel, možná si naše prázdniny rozmyslíme, ale pro sichr nebudeme hodnotit až do konce roku. Je čas klidu a pohody, vysokoškolských zkoušek, buďte tedy prosím shovívaví k nám hodnotitelům, co máme mozky již tématem rozežrané. Zavřete tedy oči, otevřete mysl a řekněte mi, co vidíte? (Ano, současné TT je pěkná blbost)


Mňau!
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 chiarore chiarore | Web | 17. prosince 2012 v 17:55 | Reagovat

Shovívaví samozřejmě budeme :) Jenom nás mrzelo, že se až do dneška nikdo nevyjádřil. Hodnotitelům přeju o zkouškovém pevné nervy.

2 Chokina Chokina | Web | 17. prosince 2012 v 18:09 | Reagovat

Konečne sa niekto vyjadril, samozrejme, že to akceptujeme.(aspoň ja teda)
Škola je dôležitá. Aj tak som vás už dávno obdivovala, že sa vám vôbec chce čítať všetky tie články. :D

3 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 17. prosince 2012 v 18:49 | Reagovat

Sice se mne to  netýká, ale máte recht,  napečte cukroví, ukliďte  a nazdobte byt, hoďte si nohy nahoru, vypijte čajíček a užijte si svátků a volna. A mějte se hezky, konec světa nebude, věřte staré ,,čarodějnici"!

4 m. m. | Web | 17. prosince 2012 v 18:56 | Reagovat

Hej a co si to nějak rozebrat, lidi, že bychom to ohodnotili my? ;) Už jsem jednou dělala výběr na Každodenní šálek čaje, tak to snad zvládnu i podruhý. Ale v tom případě bych si zamluvila výběr ze současného tématu Zavři oči... Už proto, že příští tejden budu mít volno a měla bych na to mít víc času.

5 Ann Taylor Ann Taylor | Web | 17. prosince 2012 v 19:05 | Reagovat

Nevidím nic, ale kdybych otevřela oči, vidím rozpatlanej mozek toho, komu jsem tu mysl otevřela.

Ale jelikož na tato témata rozhodně nepíšu, absence hodnocení mi nějak nevadí.

6 Kiwi Kiwi | Web | 17. prosince 2012 v 19:18 | Reagovat

[4]: To by byl zajímavej nápad. Blogeři blogerům. :-) Klidně bych se zapojila. :)

7 Vendy Vendy | Web | 17. prosince 2012 v 20:12 | Reagovat

Jsou vánoce. Dopřejte si pauzu! Klííídek.

8 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 17. prosince 2012 v 21:23 | Reagovat

[7]: Vždyť to říkám, jenom klídek,
máte-li chuť a čas,
dejte se do psaní básní a povídek.

Projděte se venku,

foťte třeba přírodu,lidi ,
vše co člověk po cestě vidí.
Věnujte se  miláčkům svým, rodině,
a pokud snad  žádnou nemáte,
přátel, či koníčků - mějte hodně.

9 Houbička Houbička | E-mail | Web | 17. prosince 2012 v 21:34 | Reagovat

[4]:  Já jsme také pořád doma, takže bych taky měla čas... A šla bych do toho..

10 Dubious cat Dubious cat | Web | 17. prosince 2012 v 21:39 | Reagovat

[4]: Tak tomuhle se samozřejmě nebráníme. Chcete-li nás na chvíli vystřídat, pak se můžeme dohodnout, že bych poskytla dočasně heslo, aby to bylo "oficiální":)

11 taradorizp taradorizp | E-mail | Web | 17. prosince 2012 v 21:59 | Reagovat

[10]: Já bych si dyžtak vzala "To, co potřebuji!" kdyby to šlo :) Na tohle TT tu také výběr nebyl. :) (Mohla bych to stihnout tak do toho 25., 26. odhaduji.)

12 m. m. | Web | 17. prosince 2012 v 22:30 | Reagovat

[10]: Tak heslo snad ani nebude třeba, prostě když někdo udělá výběr, tak ho pošle na zdejší kontakt a snad si někdo z vás udělá minutu na to, aby ho jenom zveřejnil, zase vám do toho nemusíme vysloveně lézt, jen hostující příspěvek :)

[11]: :)

[9]: Vida, tak můžeš ohodnotit Nesmysl. Jinak už snad na všechno výběry byly.

13 Tara.Dorizp Tara.Dorizp | E-mail | Web | 17. prosince 2012 v 23:42 | Reagovat

[6]: A Kiwi by mohla udělat "Noční tvory" a bylo by to komplet. :)

14 mengano mengano | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 0:10 | Reagovat

Stejně se divím, že jste ze čtení některých duševních perel dávno nepřišli všichni o zdravý rozum:)
Něco je vážně na mrtvici.

15 Dubious cat Dubious cat | Web | 18. prosince 2012 v 1:20 | Reagovat

[14]: můj rozum je  již těžce nemocen:)

16 Kiki Kiki | Web | 18. prosince 2012 v 15:58 | Reagovat

Podle mě to blbost není.

17 domovina domovina | Web | 18. prosince 2012 v 21:22 | Reagovat

Občas si články na téma pročítám. Obdivuji vybírající, musí mít pevné nervy, bývá jich opravdu mnoho.

18 Terka Terka | E-mail | Web | 20. prosince 2012 v 20:36 | Reagovat

Články na TT pročítám když mám náladu a když mám čas, samozřejmě. Nečtu TT když třeba pospíchám s napsáním nějakého článku či příběhu, protože se musím něco naučit do školy, ale vzhledem k tomu, že nyní budou Vánoční prázdniny (budou.. nám oficiálně začnou od zítřka hned co přijdeme z ústavu..), tak budu mít celkem dost času i když kdo ví? Kdo ví, jestli budu mít i náladu.. musím přepsat do PC jednu povídku, kterou čtenářům slibuji už tak měsíc, pak bych ráda přednastavila na Vánoce nějaké pohádky + přesně na ráno nějakou Vánoční písničku spolu s textem :) sice je píseň v angličtině, ale text bude přepsán z jedné doplňovačky co jsme včera dělali v angličtině.. musím se do maturity naučit ten poslech :)

Mimochodem, zasmála jsem se když jsi zmínila TV Nova. To je strašně stupidní stanice.. a děsí lidi koncem světa. Dneska jsem se na jednu z těch reportáží o konci světa podívala a musím přiznat, že jsem se málem usmála k smrti. Oni neví, jak strašně jsou s tím svým tn.cz, koncem světa a stupidními reportážemi (ne)zajímaví a tak strašně vtipní? Asi ne, jinak by zvolili zajímavější témata :)

19 Terka Terka | E-mail | Web | 20. prosince 2012 v 20:38 | Reagovat

* Jsem se trochu rozepsala, co? Tolik jsem ani napsat nechtěla..:/

20 m. m. | Web | 6. ledna 2013 v 20:37 | Reagovat

Arghh, já na to vůbec nemám čas. Před týdnem jsem začala s hodnocením Zavři oči... a od tý doby ani prd, furt jsem v práci nebo něco. Už to neni co to bejvalo.

21 Charlie Charlie | Web | 23. ledna 2013 v 16:17 | Reagovat

A to, jestli se budou články na TT hodnotit i v roce 2013, se možná dozvíme na tn.cz :D

BTW: Dlouho jsem tu nebyla a tak mě mile překvapil design.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama